Дозволен риболов од чамец на Охридско Езеро само во сабота и недела од 1 јуни до 1 октомври, ако нема блинкер во тие денови

Постирано на 26 април 2013

Дозволен риболов од чамец на Охридско Езеро од 1 јуни до 1 октомври во саботи и недели ако во тие денови нема риболов со блинкер

Забрани за рекреативен риболов на риболовен ревир „Слив на Охридско Езеро“ и рекреативна зона „Слатино“

Постирано на 26 април 2013

ЗАБРАНИ ЗА РИБОЛОВ 2013 г.

Со охридска пастрмка порибен риболовниот ревир „Слив на Охридско Езеро“

Постирано на 04 јануари 2013

Здружението на рекреативни риболовци спортски клуб Свети Апостол Петар од Охрид изврши порибување на риболовниот ревир „Слив на Охридско Езеро“ (реките) со 6000 единки од охридска пастрмка

Туристичка риболовна карта на Република Македонија

Постирано на 02 јануари 2013

Преземи ја македонската и англиската верзија на Туристичката риболовна карта на Република Македонија со кликанје на сликата

Заедничка контрола на Државниот инспекторат за земјоделство и концесионерот на риболовен ревир „Слив на Охридско Езеро “ и рекреативна зона „Слатинско Езеро“

Постирано на 12 ноември 2012

Концесионерот на риболоната зона и рекреативната зона ЗРРСК Свети Апостол Петар во заедничка соработка со Државниот инспекторат за земјоделство најавува зачестени контроли , посебно во овој период на забрана за лов на пастрмката

НЕМА КАЗНА ЗА УБИСТВО НА РИБИ

Постирано на 12 ноември 2012

Обраќање до медиумите по шокантната одлука на судијката Снежана Богдановска за неизрекување казна за сторителот на најголемиот масовен помор на риби во историјата на Република Македонија.

Види повеќе постови во архивата

Galerija

Страната секој ден се обновува.

Постирано на 30 април 2010

Страната секој ден се обновува.

За почетниците предлагаме риболов на следните видови риби!

Ribolovna karta na R.M

Туристичка риболовна карта на Република Македонија

Постирано на 02 јануари 2013

Туристичка риболовна карта на Република Македонија

Преземи ја македонската и англиската верзија на Туристичката риболовна карта на Република Македонија со кликанје на сликата

Јадења Рецепти

Сардини од плашици

Постирано на 13 декември 2010

Сардини од плашици

Еден кг. плашици се чистат и се острануваат главите, потоа се редат во тенџере во круг (еден круг се реди со главите навнатре а вториот круг со опашката на внатре) на секој ред се соли и се става бибер по желба

Актуелно

Дозволен риболов од чамец на Охридско Езеро само во сабота и недела од 1 јуни до 1 октомври, ако нема блинкер во тие денови

Постирано на 26 април 2013

Дозволен риболов од чамец на Охридско Езеро само во сабота и недела од 1 јуни до 1 октомври, ако нема блинкер во тие денови

Дозволен риболов од чамец на Охридско Езеро од 1 јуни до 1 октомври во саботи и недели ако во тие денови нема риболов со блинкер

Акумулации

Вештачки езера – Акумулации

Постирано на 29 април 2010

Вештачки езера – Акумулации

Беровско – Ратевско Езеро
Изградено е во 1971 година на Ратевска Река на 6 км југоисточно од Берово. Браната е лачно-бетонска со височина од 46 м, должина на круната од 200 м, а се наоѓа на кота од 1.000 м надморска височина. Езерото е долго 2,5 км, широко 0,5 км и зафаќа површина од 0,57 км2.


Отвори Риболовни Локации во поголема мапа

Маркетинг

Recent Activity

Архива

Photo of the day

Link to Форум
Radovan Dobovjani ribolov na mrena 2.jpg

ЗИМСКА ПРОФЕСИОНАЛНА ЛИГА 2011.

ЗИМСКА ПРОФЕСИОНАЛНА ЛИГА 2011. НА СРК „РИБРАСКА ВИСТИНА“ ОД ОХРИД ВО 2 КОЛА , ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА КАНАЛОТ СТУДЕНЧИШТА ВО ОХРИД . ПРВО КОЛО ВО ДЕКЕМВРИ, ВТОРО ВО КОЛО ЈАНУАРИ,

Календар на написи

април 2014
П В С Ч П С Н
« апр    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930